hort.net Seasonal photo, (c) 2006 Christopher P. Lindsey, All Rights Reserved: do not copy
articles | gallery of plants | blog | tech blog | plant profiles | patents | mailing lists | top stories | links | shorturl service | tom clothier's archive0
 Navigation
Articles
Gallery of Plants
Blog
Tech Blog
Plant Profiles
Patents
Mailing Lists
    FAQ
    Netiquette
    Search ALL lists
    Search help
    Subscription info
Top Stories
Links
sHORTurl service
Tom Clothier's Archive
 Top Stories
Disease could hit Britain's trees hard

Ten of the best snowdrop cultivars

Plant protein database helps identify plant gene functions

Dendroclimatologists record history through trees

Potato beetle could be thwarted through gene manipulation

Hawaii expands coffee farm quarantine

Study explains flower petal loss

Unauthorized use of a plant doesn't invalidate it's patent

RSS story archive

Re: grumble...mobot


The reason I figured a person is because in recent years they have changed
its web location several times.  So I figured someone was fiddling with it
again.  Just checked now, though, and it is back to normal.

Kitty

----- Original Message ----- 
From: "Marge Talt" <mtalt@earthlink.net>
To: <gardenchat@hort.net>
Sent: Friday, December 17, 2004 3:01 AM
Subject: Re: [CHAT] grumble...mobot


> Well, Kitty, I'm not sure it's a person.  Looks like a server problem
> and all systems have those.  Could be they don't have enough tech
> personnel to keep things up to snuff or something.....budget cuts?
>
> I often find sites on the MOBOT server to be a bit flaky.
>
> Marge Talt, zone 7 Maryland
> mtalt@hort.net
> Editor:  Gardening in Shade
> Shadyside Garden Designs
> -----------------------------------------------
> Current Article: Plant Exchange
> http://www.suite101.com/welcome.cfm/shade_gardening
> ------------------------------------------------
> Complete Index of Articles by Category and Date
> http://mtalt.hort.net/article-index.html
>
>
> ----------
> > From: kmrsy@comcast.net
> >
> > Ok, what's wrong with Mobot now?
> > The database is there. I click on any plant name and the basic data
> and
> > photo come up, but nothing after that. Each entry sports a message:
> >
> > "Microsoft JET Database Engine error '80004005'
> > Could not find file
> 'E:\web\www.mobot.org\gardeninghelp\database\HortWeb.mdb'.
> > /gardeninghelp/plantfinder/Plant.asp, line 36 "
> > Someone is always screwing around with it.  It used to be so
> dependable.
> > KittyKitty
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Support hort.net -- join the hort.net fund drive!
> http://www.hort.net/funds/

---------------------------------------------------------------------
Support hort.net -- join the hort.net fund drive!
http://www.hort.net/funds/



Other Mailing lists | Author Index | Date Index | Subject Index | Thread Index



 © 1995-2015 Mallorn Computing, Inc.All Rights Reserved.
Our Privacy Statement